1st Review Meeting EU FP7 ICT Collaborative Project

MiSPiA

"Microelectronic Single-Photon 3D imaging Arrays for low-light high-speed Safety and Security Applications"

grant agreement 257646

Date	September 1 st , 2011		
Host	t European Commission		
	DG Information Society and Media		
Place of Meeting	DG INFSO, Unit G5 – Photonics		
	1160 Brussels, Belgium		
Contact	Elisa Reynolds		
	EC DG INFSO, Unit G5 - Photonics		
	Phone +32-2-295 93 56		
	E-mail: elisa.reynolds@ec.europa.eu		
How to get to EC	Beaulieu travel guide and map. pdf		

AGENDA					
9:00 (30 min)	Private Meeting		Project Officer (Dr. Cristobal IRAZOQUI) and Reviewers (Dr. Pekka KATILA, Dr. Louis HERMANS)		
9:30 (15 min)	Welcome	Round Table Introductions Review Agenda			
9:45 (30 min)	MiSPiA Project Overview	Project Overview Scientific Objectives & Achievements for the period Deliverables & Milestones achieved Budget Summary	Project Coordinator (prof. Franco ZAPPA)		
		Work Package Presentations			
10:15 (30 min)	WP1 "Requirements, constraints and specifications for the 3D SPAD imagers"	Aim of the WP Progress against objectives for the period Tasks, Deliverables, Milestones & achievements Conclusions	WP1 leader partner HWU (prof. Mohamed TAGHIZADEH)		
10:45 (45 min)	WP2 "Test structures for SPADs, smart-pixels and mini-arrays for 2D imaging"	Aim of the WP Progress against objectives for the period Tasks, Deliverables, Milestones & achievements Conclusions	WP2 leader partner POLIMI (Prof. Franco ZAPPA)		
11:30 (15 min)	Coffee Break				
11:45 (40 min)	WP3 "SPAD smart-pixels and mini-arrays for 3D ranging"	Aim of the WP Progress against objectives for the period Tasks, Deliverables, Milestones & achievements Conclusions	WP3 leader partner POLIMI (Prof. Franco ZAPPA)		

12:25	WP4	Aim of the WP	WP4 leader partner MPD		
(5 min)	"Development of the two FrontSPAD 3D ranging modules"	(to be started in month 14)	(Dr. Simone TISA)		
12:30	WP5	Aim of the WP	WP5 leader partner FRAUNHOFER		
(15 min)	"Development of advanced SPAD Silicon-on-Insulator CMOS technology"	(just started in month 10)	(Dr. Werner BROCKHERDE)		
12:45	WP9	Aim of the WP	WP9 leader partner POLIMI		
(15 min)	"Dissemination and exploitation"	Progress against objectives for the period Tasks, Deliverables, Milestones & achievements	(Prof. Franco ZAPPA)		
13:00					
(60 min)	Lunch				
14:00	Private Meeting		Project Officer		
(60 min)			(Dr. Cristobal IRAZOQUI) and Reviewers		
((Dr. Pekka KATILA,		
			Dr. Louis HERMANS)		
15:00	Feedback from Reviewers		Project Officer		
			(Dr. Cristobal IRAZOQUI)		
(60 min)			and Reviewers		
			(Dr. Pekka KATILA, Dr. Louis HERMANS)		
			DI. LOUIS FILINIVIANO)		

Meeting ends ca. 16:00